Regisztráció     Elfelejtett jelszó
nov. 18. - 18:48
Dark Shadow Lord, a legfőbb gonosz a 3 bérgyilkos ninja elbukását követően a jobbkezének tartott Char Sui-t küldi el Buddhist Monkey megölésére. A vizes dézsát a fején hordó rózsaszín malac igen jó harcművész, kinek ráadásul van egy titkos fegyvere... « Olvasd tovább!
Ka-Pow   Buddhist Monkey   Sensei Orangutan   Dark Shadow Lord   Char Sui   Giant Crab   Generic Tree Ninjas   
nov. 18. - 14:44
Kinek árthat egy ilyen kis aranyos rózsaszín szőrmók? Mi rosszt tett az életben, hogy ily sokféle-fajta módon lelje halálát? Giggles, mint az egyik legtöbbet szerepeltetett HTF karakter most bemutatja életének "legszebb" záró pillanatait. « Olvasd tovább!
Egyéb   Giggles   Disco Bear   Sniffles   Petunia   Flippy   
nov. 18. - 11:22
Úgy néz ki, naivan ítéltük meg a helyzetet az előző háttérképnél, ugyanis igen, Pop-nak van még mit tanulnia szülői felelősség terén... vagy legalábbis érdemes lenne néha a lábai elé is néznie.

Kattints és nézd meg a háttérképet! « Olvasd tovább!
Háttérkép   Pop   Cub   
nov. 18. - 07:48
A két rossztevőnek megint korog a gyomra, és az sem kérdéses, hogy ez úttal sem a becsületes úton kívánják megszerezni ennek ellenszerét. Azonban az annál inkább, hogy a máskor általában könnyebb módszer most vajon mennyire kivitelezhető a nyílt országúton, mialatt Mole éppen a kívánt árut szállítja(?) A pontból B pontba... « Olvasd tovább!
Epizód   Lifty   Shifty   Mole   Giggles   Sniffles   Cuddles   Truffles   
nov. 17. - 18:34
A 2012.07.24-én felvett élő Chat a rendezőktől, melynek három szereplője csak annyira őrült, mint maguk a Happy Tree Friends epizódok. A több mint 1 órás felvételben a rajongóknak lehetőségük volt feltenni a kérdéseiket, melyre ha kaptak is választ, nem volt benne sok komolyság Nézd meg Te is, hogy teszi magát totál nevetségessé ez a 3 agyament ember! Angoltudás javallott... « Olvasd tovább!
A színfalak mögött   
nov. 17. - 16:02
Flippy terápiája végül meghozza eredményét, ámde nem éppen a kívánt formában: a gyilkolás és pusztítás elvetemült megszállottjával, saját gonosz önképével kell megküzdenie egy kíméletlen és hosszadalmas párharc keretein belül. Vajon sikerül-e végleg legyűrnie rossz énjét, avagy örökre őrült veteránként fog ámokfutást tartani a kisvárosban?... « Olvasd tovább!
TV spot   Toothy   Cuddles   Cro-Marmot   Mime   Flippy   Mole   Lifty   Shifty   Lumpy   
nov. 17. - 14:19
Egy idilli jelenet a "Water Way to Go" c. epizódból. Ugyan mi fordulhatna rosszra egy ilyen gyönyörű szép napon a szabad strandon?

Kattints és nézd meg a háttérképet! « Olvasd tovább!
Háttérkép   Pop   Cub   
nov. 17. - 13:27
Ejnye, Nutty! Te sem tanulsz a korábbi hibáidból, igaz? És igen, megint egy átvezető részecskében lehetünk tanúi annak, hogy édességfüggő kis barátunk szokás szerint annyira mohó, hogy nem látja át annak következményeit... « Olvasd tovább!
Szünet   Nutty   
nov. 17. - 12:05
Előző barátaink után Handy is megkapja a saját kis válogatását a legemlékezetesebb (értsd: legvéresebb) halálokból, amikkel a balsors őt valaha megáldotta. Ne is tétovázzunk, legyünk hamar tanúi az amputált karú mesterember leginkább említésre méltó elvérzéseinek! « Olvasd tovább!
Egyéb   Handy   Cuddles   Sniffles   Lumpy   Mole   Cub   Splendid   
nov. 17. - 11:23
Splendid éppen sokadszorra menti meg a kisváros lakóit, mikor a mentőakció következményeként felbukkan a szupererejétől és hasonlóan jó szándékától eltekintve mindenben ellentéte Splendont. Hősünk hamar kénytelen rájönni, hogy az új jövevény sokkal inkább riválisként, semmint szövetségesként tekint rá, s ezért találkozásuk csakhamar végeláthatatlan küzdelembe torkollik. « Olvasd tovább!
Ka-Pow   Splendid   Splendont   
nov. 17. - 09:47
Lifty és Shifty már megint zsiványkodnak! Most Mole frissen sütött fánkjaira vetették ki hálóikat, viszont menekülés közben elhagytak jó párat. Segíts Mole-nak és szerezd vissza a szétszórt süteményeket úgy, hogy elkerülöd az utadba kerülő akadályokat!
Kezdésként a repülővel közlekedő Lammy-t irányíthatjuk, de hőseinket (mert többen is vannak) a fánkgyűjtéssel szerezhető pontokból válthatjuk be és tesszük őket kiválasztható karakterré. Természetesen ugyan ez vonatkozik a pályák és a játékunkat segítő extra tulajdonságok aktiválására is:

Karakterek
  • Lammy
  • Disco Bear: 200 fánk
  • Cuddles: 500 fánk
  • Handy: 1000 fánk
  • Mime: 2000 fánk
  • Flippy: 3000 fánk
« Olvasd tovább!
Mobilos játék   Lammy   Disco Bear   Cuddles   Handy   Mime   Flippy   
Oldal:  1 2 3 [4] 5 ... 23 24 25
HÍRKATEGÓRIÁK:
» Weboldal
» Mondo Media
» Videók
» Képek
» Képeslapok
» Játékok
JOGLI ÁLLÁSPONT:
» Szerzői jogok
» Adatvédelem
IMPRESSZUM:
» Tib (Főszerkesztő)
» Cell26 (Főszerkesztő helyettes)
T!b deSIGN