Regisztráció     Elfelejtett jelszó
okt. 13. - 21:53
Egy jó grill étel elkészítéséhez szív és lélek, no meg némi rutin szükségeltetik. Most Pop is nekilát, hogy finomabbnál finomabb sülteket készítsen, amivel kedveskedhet fiának.
Segíts neki, nehogy melléfogjon! « Olvasd tovább!
Smoochie   Pop   
okt. 13. - 21:09
Egy vidámpark óriási élmény kicsiknek és nagyoknak, ahol a számtalan játék közt csak úgy repül az idő! Egy életre szóló élmény forrása. Vagy éppen egy az életek végét jelentő szerencsétlenségek helyet adó dolog... « Olvasd tovább!
TV spot   Lumpy   Sniffles   Cuddles   Flaky   Handy   Mime   Nutty   Giggles   Petunia   Disco Bear   Russell   Lifty   Shifty   
okt. 13. - 20:43
A téli hideg ellenére a szerelem szinte nyári forrósággal önti el Giggles szívét, mindaddig, amíg Toothy csúnyán meg nem tréfálja. De mit ér az élet szerelem nélkül? főhősünket látszólag semmi sem tántoríthatja el! « Olvasd tovább!
Love bites   Giggles   Cro-Marmot   Toothy   Mole   
okt. 13. - 18:03
Megérkezett az első képeslap csomag, mely 1-1 képet tartalmaz a Szerelem, az Ünnepek, valamint a Vegyes kategóriákban. Küldj egy alkalomhoz illő képet a barátodnak / barátnődnek és ezzel egyedi meglepetést szerezhetsz, ráadásul egy forintodba sem kerül!
Képeslap   
okt. 13. - 17:43
Itt van az ősz, itt van újra, amivel együtt hamarosan beköszönt az Őszi szünet. Hogy ne legyen ez Cub részére a semmittevés ideje, Pop kiküldi őt egy kis kerti munkára, ahol aztán elszabadul a pokol... « Olvasd tovább!
Szünet   Pop   Cub   
okt. 13. - 17:12
A rénszarvas (Rangifer tarandus) – Európában tarándszarvas, Észak-Amerikában karibu néven is ismerik – egy sarkvidéken élő szarvasfaj, bla bla bla... A lényeg, hogy csak úgy, mint a többi állat nem szereti, ha hátulról közelítenek felé! « Olvasd tovább!
Kringle   Petunia   
okt. 12. - 11:19
Minden valamit is magára adó állat-közösségnek van legalább egy szuperhőse, aki árgus szemekkel figyeli, hogy ki kerül bajba, kit kell megmenteni. És aki kellően kreatív, ha áthúzzák a számításait. « Olvasd tovább!
Epizód   Giggles   Splendid   
okt. 12. - 11:08
Az igazán nagy emberek önzetlenül segítenek másokon. Ezalól Handy, az ezermester sem kivétel, aki pillanatok alatt felépít egy játszóházat ha az aprónép úgy kívánja, vagy éppen segít a bajbajutottaknak. Persze a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve... « Olvasd tovább!
Epizód   Petunia   Handy   
okt. 12. - 10:53
A három apró jóbarát az erdő széli játszótér kis körhintáján ujjongva forog körbe-körbe, amit lelkes cimborájuk, Lumpy igen hevesen hajt...
...egészen addig, amíg a fizika törvényeivel dacolni nem tudó állatkák szép lassan elhagyják a elkezdenek fogyatkozni! « Olvasd tovább!
Epizód   Cuddles   Giggles   Toothy   Lumpy   
okt. 12. - 09:32
Sokatoknak ismerősen cseng a HTF-Hungary név és nem is alaptalanul

Egy rövid visszatekintés erejéig az újoncoknak: Weboldalunk az 2006 évben nyitotta meg kapuit és látta szeretettel a több ezres rajongótáborát. Felfelé ívelő 3 évünk alatt a számos új rajongó és regisztrált felhasználó mellett páratlan barátságok is köttettek, melyet néha apróbb tagi nézeteltérések vagy jogi hercehurca tarkított.
Mire oldalunk fénykorába ért, beköszöntöttek a CMS rendszer gyengeségét igen jól kihasználó SpamBot-ok, akik napi rendszerességgel keserítették meg a szerkesztőség életét mindaddig, amíg fel nem adtuk... « Olvasd tovább!
Weboldal   
Oldal:  1 2 3 ... 23 24 [25]
HÍRKATEGÓRIÁK:
» Weboldal
» Mondo Media
» Videók
» Képek
» Képeslapok
» Játékok
JOGLI ÁLLÁSPONT:
» Szerzői jogok
» Adatvédelem
IMPRESSZUM:
» Tib (Főszerkesztő)
» Cell26 (Főszerkesztő helyettes)
T!b deSIGN