Regisztráció     Elfelejtett jelszó
okt. 16. - 09:01
Nutty imádja az édességet, kicsit már túlzottan is... A hiánya esetén dühkitöréseit már csak rosszasága überelheti: bármit megtesz egy újabb adag csokiért vagy nyalókáért! De vajon hogyan boldogul egy csokoládé automatával? « Olvasd tovább!
Epizód   Nutty   
okt. 15. - 18:28
Egy egyedülálló apa élete nagyon nehéz. Főleg egy örökmozgó kisgyerekkel. Pop, mint kiváló szülő, mindent megtesz a bajbajutott Cub-ért, de kérdés, hogy jó úton halad-e?! « Olvasd tovább!
TV spot   Pop   Cub   Lifty   Shifty   Flaky   Cuddles   Giggles   Toothy   
okt. 15. - 16:39
2008-ban a SEGA és a Carmageddon sorozattal hírnevet szerzett Stainless Games párosnak köszönhetően pedig végre játék formájában is köszönhetjük az édes kis állatkákat.

A játék Xbox-on a LIVE Marketplace-ről szerezhető be, illetve PC-n Steamről lehetett vásárlás után letölteni (viszont jelenleg már sajnos nem). Pénzünkért cserébe egy oldalnézetes, viszont aranyosan megrajzolt és teljesen 3D-s Lemmings klónt kapunk, melyben a Tündi Bündi Barátokat nekünk kell megmentenünk a biztos haláltól. « Olvasd tovább!
PC-s játék   
okt. 15. - 15:58
A tiltás az tiltás akkor is ha szóban mondják, vagy ha tábla jelzi. De ha már ennek ellenére megtörtént a baj, akkor mi a teendő? Variációk egy témára Cuddles és Flaky felvezetésében. « Olvasd tovább!
Epizód   Cuddles   Flaky   
okt. 15. - 09:41
Apa fia éppen akkor játsszák kis labdajátékukat, amikor a délutáni csúcsforgalom dübörög. Hogy ebből mi sülhet ki és hogy milyen szerepe lesz a történetben Lumpy-nak, az a videóból kiderül! « Olvasd tovább!
Epizód   Pop   Cub   Lumpy   
okt. 14. - 16:12
Lumpy, akinek óriási szíve van, éppen a madarakat készül etetni, amikor bekövetkezik a baj!

Kattints és nézd meg a képregény végkifejletét! « Olvasd tovább!
Képregény   Lumpy   
okt. 14. - 15:48
Hősnek lenni nehéz, főleg ha egy egész várost fenyegető lavina kelt életre. Splendid viszont nem adja könnyen és nekilát megoldani mindent! ...attól függetlenül, hogy azzal esetleg milyen más galibát okoz. « Olvasd tovább!
TV spot   Splendid   Giggles   Cuddles   Pop   Cub   Petunia   Toothy   Sniffles   Nutty   Handy   Lumpy   Mole   Flaky   Russell   Lifty   Shifty   Cro-Marmot   
okt. 14. - 13:39
Az iskolából hazafelé tartva Sniffles talál egy igen ígéretesnek látszó hangyabolyt, aminek egyszerűen nem tud ellenállni! A boly lakóit viszont kifejezetten zavarja, hogy lakomának nézik őket és jogos önvédelem címén mindent megtesznek a túlélésért! « Olvasd tovább!
Epizód   Sniffles   Hangyák   
okt. 14. - 11:13
Cuddles, a Happy Tree Frinds golyóembere, akit hű társa, Toothy lő ki elképesztő magasságokba!
A cső dőlésszögét a Fel és Le gombokkal állíthatjuk, kilőni pedig a Space-el tudjuk. Repülés közben még 2x pörkölhetünk oda Cuddles-nek, hogy még távolabb repüljön! « Olvasd tovább!
Flash játék   Cuddles   Toothy   
okt. 14. - 08:01
A hegyimentők feladata igen sokrétű, így Lumpy-nak nincs egyszerű feladata. Persze ő mindig megüti a mércét! Sőt mi több, 5 különböző alapleckeként prezentálja kiváló hozzáértését a dolgokhoz, amit a többi állat nem feltétlenül értékel... « Olvasd tovább!
Egyéb   Lumpy   Petunia   Toothy   Cuddles   Giggles   Flaky   
okt. 14. - 07:43
Karakterek a karakterek mögött, azaz kik adják a hangjukat a műsorhoz? Ezt most megtudhatod egy majd 8 perces videóból!
David Winn, Ellen Connell, Francis Carr, Nica Lorber és Lippy mutatják be hangképzésük menetét és mesélnek egy-egy apró szösszenetet a HTF való életükre kifejtett hatásáról. « Olvasd tovább!
A színfalak mögött   Lumpy   Petunia   Giggles   Russell   Nutty   Flaky   
Oldal:  1 2 3 ... 23 [24] 25
HÍRKATEGÓRIÁK:
» Weboldal
» Mondo Media
» Videók
» Képek
» Képeslapok
» Játékok
JOGLI ÁLLÁSPONT:
» Szerzői jogok
» Adatvédelem
IMPRESSZUM:
» Tib (Főszerkesztő)
» Cell26 (Főszerkesztő helyettes)
T!b deSIGN