Regisztráció     Elfelejtett jelszó
okt. 19. - 11:36
A felszedett többletkilók minden mozgó életformát folytató élőlény - akár ember, akár medve - esküdt ellenségei, és ez alól Disco Bear sem kivétel. Az igencsak lehangoló tény új célt állít elé, melyet az udvarlás terén szerzett újabb kudarcok és Lumpy balesete tarkítanak. Vajon könnyebb lesz hősünk a történet végére? « Olvasd tovább!
TV spot   Disco Bear   Giggles   Petunia   Lumpy   Sniffles   Toothy   Handy   Nutty   Russell   Pop   Cub   Cuddles   Flaky   Cro-Marmot   Mole   
okt. 19. - 10:11
Játék egy veterán katonával? Ez soha nem hangzik túl jól! És hogy mennyire nem kifizetődő móka, azt az erdő lakói a kelleténél gyorsabban megtanulják... « Olvasd tovább!
Epizód   Petunia   Toothy   Flaky   Flippy   
okt. 19. - 07:03
Fogaink egészsége nagyon fontos, melyet az édességfüggő Nutty is így gondol. Ha viszont állapotuk romlik, segítségünkre lesz a modern technikákban jártas, de még a régi praktikákat is ismerő fogorvos! Legalábbis papírforma szerint... « Olvasd tovább!
Epizód   Toothy   Nutty   Lumpy   
okt. 18. - 20:31
Az őszi munkálatokhoz hozzátartozik a gyerekjátéknak egyáltalán nem minősülő fűnyírás is. Mielőtt azonban a túlbuzgó Cub csúnya balesetet szenvedhetne, apja átveszi a munkát, és mindenki megmenekül. Vagy mégsem? « Olvasd tovább!
Epizód   Pop   Cub   
okt. 18. - 20:03
Megérkezett a második képeslap csomag, mely 1-1 képet tartalmaz a Szerelem, az Ünnepek, valamint a Vegyes kategóriákban. Küldj egy alkalomhoz illő képet a barátodnak / barátnődnek és ezzel egyedi meglepetést szerezhetsz, ráadásul egy forintodba sem kerül!
Képeslap   
okt. 18. - 19:51
Tetszik vagy nem, a bálványimádás bűn és a büntetés alól nem mentesít ennek nem tudása. Hőseink ezt már jól tudják, bár elég nagy tanulópénzt kellett fizetniük érte... « Olvasd tovább!
Epizód   Toothy   Sniffles   Cub   Flaky   Lumpy   
okt. 18. - 13:52
Milyen szép is, amikor a egy szülinapi meglepetés bulit szerveznek a barátok! Flippy pont ilyen cimboráknak örvend egészen addig, amíg veterán fejébe be nem villannak a régi emlékek. « Olvasd tovább!
TV spot   Flaky   Flippy   Nutty   Lumpy   Mime   Cuddles   Toothy   Sniffles   Mole   
okt. 18. - 10:15
A nyári melegben mi sem esik jobban, mint egy kis pancsolás a medencében, játék a szélforgóval, vagy egy kis locsolás. De ezek vajon milyen szörnyűségeket rejthetnek magukban, amik veszélybe sodorhatják Petunia életét? « Olvasd tovább!
Smoochie   Petunia   
okt. 18. - 08:17
A csajozás mestere, az őstehetség Disco Bear hazai pályán, a táncparketten próbálja levenni a lányokat a lábukról. Vajon elég lesz a tánctudás és a sármos mosoly a szívek ellopásához? Hamarosan kiderül! « Olvasd tovább!
Epizód   Giggles   Petunia   Disco Bear   
okt. 17. - 18:15
A vurstliban számos ajándékot nyerhetünk, aminek egy részéhet tudásunk kell, másokhoz viszont a vak szerencse. Lumpy vajon mennyire lesz kifosztva a labda dobálásra jelentkezők részéről? « Olvasd tovább!
Epizód   Lumpy   Petunia   Mole   
okt. 16. - 11:04
Parányi kedvenceink nem vetik meg a technikai sportokat sem. Ahogy ebben a sportágban lenni szokott, bármikor adódhatnak váratlan nehézségek... főleg ha rá is segítenek! De hogy a nem túl fair módszer elég lesz-e Lifty és Shifty győzelmére, azt a videóból megtudhatod! « Olvasd tovább!
Epizód   Lifty   Shifty   Handy   Lumpy   
Oldal:  1 2 3 ... 22 [23] 24 25
HÍRKATEGÓRIÁK:
» Weboldal
» Mondo Media
» Videók
» Képek
» Képeslapok
» Játékok
JOGLI ÁLLÁSPONT:
» Szerzői jogok
» Adatvédelem
IMPRESSZUM:
» Tib (Főszerkesztő)
» Cell26 (Főszerkesztő helyettes)
T!b deSIGN