Regisztráció     Elfelejtett jelszó
nov. 22. - 14:30
Kis kedvenceink próbálnak lépést tartani mindenféle trenddel, és most a Harlem Shake került a látóterükbe. Az egész alapja az elektromosság, a végeredménye pedig igen megrázó! « Olvasd tovább!
Cuddles   Giggles   Disco Bear   Flippy   Truffles   
nov. 21. - 13:56
A legújabb Happy Tree Friends DVD-vel kapcsolatban itt van az első adag háttérkép, melyben 3 különböző képpel gazdagodik gyűjteményünk!

A hír folytatásában nézd meg a háttérképet! « Olvasd tovább!
Háttérkép   Mime   Handy   
nov. 21. - 09:30
Itt az új Happy Tree Friends DVD! November 5-én "Happy Tree Friends: Complete Disaster" címen megjelent egy 4 lemezes gyűjtemény, melyen összesen 13 és fél órányi TV spot és 75 darab epizód található, ráadásul HD minőségben!
Meggyőztünk? Akkor kattints IDE és rendeld meg most!
Mondo Media   DVD   
nov. 20. - 13:01
Pop egy véletlen baleset folytán elveszíti kisfiát. A szörnyű tragédiát feldolgozni nem tudja és tőle meglepő módon őrült ötlete támad: egy robot képében maga mellett akarja tudni! « Olvasd tovább!
Egyéb   Pop   Cub   Cuddles   Petunia   Giggles   Lumpy   Mime   Disco Bear   Toothy   
nov. 20. - 10:55
Megérkezett a nyolcadik képeslap csomag, mely összesen 2 képet tartalmaz a Vegyes kategóriában. Küldj egy alkalomhoz illő képet a barátodnak / barátnődnek és ezzel egyedi meglepetést szerezhetsz, ráadásul egy forintodba sem kerül!
Képeslap   
nov. 20. - 09:48
Buddhist Monkey a könyvtár csendes nyugalmában olvas, amikor halk léptek törik meg a csendet. A békesség hírnöke kizökkenve addigi ténykedéséből, meglepődve tapasztalja, hogy a korábban már elpusztított három Generic Tree Ninja újból életre kel... « Olvasd tovább!
Ka-Pow   Buddhist Monkey   Generic Tree Ninjas   Panda Mom   Panda Baby   
nov. 20. - 08:01
Cub a házuk előtt éppen triciklizik, amikor a magából végleg kikelt Flippy előugrik a bokorból, ráijesztve a csöppségre. Szerencsére éppen kiérnek a helyi erők, akiknek dolgát egy baleset formájában látszólag a természet végezi el. Vajon Flippy emlékével gonosz lelke is tovaszáll? « Olvasd tovább!
Epizód   Cub   Pop   Flippy   Lumpy   Disco Bear   Rudy   
nov. 19. - 15:05
Megérkezett a hetedik képeslap csomag, mely összesen 3 képet tartalmaz az Ünnepek, valamint a Vegyes kategóriákban. Küldj egy alkalomhoz illő képet a barátodnak / barátnődnek és ezzel egyedi meglepetést szerezhetsz, ráadásul egy forintodba sem kerül!
Képeslap   
nov. 19. - 13:04
20 másodperc a főcímtől a végéig. Ennyi ez az egész epizód! És akkor mi van a maradék szűk 4 percben?!
Ez egy igazán rendhagyó epizód, amiben a legszebb és legvéresebb halálesetek vannak szerepeltetve. A különbség a Blood Fest és e között az az, hogy itt nem egy szereplő köré épül a gyűjtemény « Olvasd tovább!
Epizód   Lumpy   Giggles   Cuddles   Russell   Toothy   Flaky   Mole   Disco Bear   Nutty   Handy   Sniffles   Cub   Pop   Splendid   Mime   Shifty   Flippy   Lifty   Petunia   
nov. 19. - 11:00
A legismertebb figurák, a legnagyobb kedvencek, a legtöbbet szerepeltetett karakterek... Mindegy hogy nevezzük őket, itt vannak!

Kattints és nézd meg a háttérképet! « Olvasd tovább!
Háttérkép   Flaky   Cuddles   Russell   Lifty   Shifty   Lumpy   Nutty   Toothy   Cuddles   Flippy   Handy   Cub   Pop   
nov. 19. - 09:48
Sniffles egy tudományos kísérlet végeredményeként egy kis házi kedvenccel lesz gazdagabb. Ez az igazán sehová sem sorolható élőlény egyik jellemző tulajdonsága, hogy mindenféle váladék amit csak termel, nagyon maró hatású. Ez persze már az első sétáltatás alkalmával problémákhoz vezet... « Olvasd tovább!
Epizód   Sniffles   Peeve   Lumpy   Handy   Mole   Tricksy   Really Good Unicornius   
Oldal:  1 2 [3] 4 ... 23 24 25
HÍRKATEGÓRIÁK:
» Weboldal
» Mondo Media
» Videók
» Képek
» Képeslapok
» Játékok
JOGLI ÁLLÁSPONT:
» Szerzői jogok
» Adatvédelem
IMPRESSZUM:
» Tib (Főszerkesztő)
» Cell26 (Főszerkesztő helyettes)
T!b deSIGN