Regisztráció     Elfelejtett jelszó
márc. 02. - 14:19
Azt hiszitek, hogy könnyed élete van kis kedvenceinknek? Hogy ha például Cuddles kimegy az utcára a kis aranyos papucsiban, nem kell rettegnie semmitől és senkitől? Akkor gyertek és nézzétek meg Kirby Krackle videóklippjét, melynek címe Unlucky. « Olvasd tovább!
Zene   Kirby Krackle   
jan. 17. - 21:13
A kis csapat a nyarad a baráti hangulatáról híres Pokeneyeout táborban tölti. De mit is csinálhatnának a srácok egy pár fából és gumiból? Hát csúzlit! Persze a játék ezzel bármikor rosszul sülhet el… « Olvasd tovább!
Epizód   Cuddles   Lumpy   Nutty   Toothy   Sniffles   Petunia   Mole   
jan. 10. - 02:50
Üdvözlünk Pokeneyeout Táborban, ahol a vidám táborozás egykettőre vérszomjas felfordulássá válik! Csatlakozz te is, hogy versenyezhess a Deadeye Derby-n, a tábor legfőbb (legfejetlenebb) eseményén! Összesen négy különböző helyszínen játszhatsz a kedvenc HTF karaktered szerepében, szemtől-szembe lövöldözve egy valós idejű játékban, bárkivel a világ minden tájáról. « Olvasd tovább!
Mobilos játék   
jan. 08. - 19:04
Mole éppen nyugodtan halad az úton, amikor a Murphy-törvény egy eldobott szög képében annak rendje és módja szerint megakadályozza továbbjutását. Hogy visszaeső közútibaleset-okozónk és a többiek ennek következményeit hogyan s miként élik meg, az hamarosan kiderül! « Olvasd tovább!
Epizód   Mole   Giggles   Lumpy   Pop   Cub   Toothy   Lammy   Mr Pickles   Sniffles   
dec. 29. - 20:09
Flaky újból "megmássza" a csúcsot, hogy aztán renitensen elfelejtse a mondást: "A csúcson kell abbahagyni!", de ezek utáni remekeléseit is feltűnően szórakoztató szövegecskék tarkítják, melyek hitelesítik a Blurb! sorozat örökzöld mibenlétét. Angoltudás javallott! « Olvasd tovább!
Rendezői epizód   Flaky   Disco Bear   Giggles   Petunia   
dec. 17. - 01:06
A két kleptomániás tökfilkó valamint jégbe zárt barátunk történetét ezúttal lila buborékokba sűrített röpke megjegyzésekkel tálalják nekünk, hidegen, mint a gyümölcslevest. Angoltudás javallott! « Olvasd tovább!
Rendezői epizód   Lifty   Shifty   Cro-Marmot   Petunia   Giggles   Nutty   
dec. 07. - 00:32
A ritmusos mozgás és fitnesz elkötelezett híve, Disco Bear, örömmel tapasztalja, hogy új vállalkozása igen csak népszerű a lányok körében, akik, mikor oktatójuk leleplezi magát, érthetően kevésbé lelkesek. De vajon mindenki otthonosan mozog a testére szabott latexben? « Olvasd tovább!
Epizód   Disco Bear   Giggles   Petunia   Russell   
nov. 24. - 11:54
Hogy is kell megrajzolni egy olyan kedvenc HTF szereplőnket, mint mondjuk Cuddles? Ezt most Kenn Navarro és Wwarren Graff narrációja mellett hallhatjuk, valamint láthatjuk!
Ezzel a videóval kedveskednek a rajzfilm alkotói azoknak a lelkes rajongóknak, akik mindig is vágyták a színfalak mögötti mozzanatokat « Olvasd tovább!
A színfalak mögött   Cuddles   Kenn Navarro   Warren Graff   
nov. 24. - 08:12
Nem is olyan régen került fel az oldalunkra a "By The Seat of Your Pants" epizód. És arról van sejtésetek, hogy milyen skicc alapján készült el ez a rajzfilm? Nálunk ezt most megtudhatod! « Olvasd tovább!
Lumpy   Flippy   Mole   Cuddles   Giggles   Disco Bear   Russell   Cro-Marmot   Handy   Toothy   Sniffles   Flaky   Truffles   
nov. 23. - 14:09
Régóta azon rágódunk, hogy mit csinálhat Truffles a HTF videók forgatási szünetében. A kiszivárgott videó felvétel szerint vagy saját pop karrierjét alapozgatja, vagy csak sajátos módon üti el az időt... « Olvasd tovább!
Truffles   Mr Pickles   
nov. 23. - 11:01
Megérkezett a második adag Complete Disaster háttérkép! Ne hagyd ki, nézd meg most a 2 új HTF képet!

A hír folytatásában nézd meg a háttérképet! « Olvasd tovább!
Háttérkép   Nutty   Petunia   
Oldal:  1 [2] 3 ... 23 24 25
HÍRKATEGÓRIÁK:
» Weboldal
» Mondo Media
» Videók
» Képek
» Képeslapok
» Játékok
JOGLI ÁLLÁSPONT:
» Szerzői jogok
» Adatvédelem
IMPRESSZUM:
» Tib (Főszerkesztő)
» Cell26 (Főszerkesztő helyettes)
T!b deSIGN