Regisztráció     Elfelejtett jelszó
júl. 02. - 15:57
A tűzijáték a pirotechnika legközismertebb, leglátványosabb "végeredményű" ágazata, mely gondatlan kezekbe kerülve nagyon veszélyes lehet. Ezt Cuddles és Toothy nem vette figyelembe és így sajnos Nutty könnyedén hozzáfért a robbanószerrel teli dobozhoz... « Olvasd tovább!
Epizód   Still Alive   Toothy   Cuddles   Nutty   Pop   Cub   Flaky   
febr. 23. - 20:45
A fog (latinul: dens, dentis) egy látható korona és egy, az állcsontokban rögzülő gyökér alkotta kemény szerv. Színe a világossárgától a szürkésfehérig bármilyen lehet. Még teljesen nem tisztázott a fogak előtörésének a mechanizmusa, de valószínűnek tűnik, hogy a gyökér fejlődése emeli ki a fogat... Na meg a tápszer. Nem a baba tápszer, hanem a virág tápszer! « Olvasd tovább!
Epizód   Still Alive   Toothy   Lumpy   
okt. 29. - 11:56
Az eddigi bejelentések alapján 2015 végén, vagy 2016 elején várható a Mondo Media gondozásában megjelenő Happy Tree Friends: The Movie, melyet a Deep Space 69 és a Dick Figures: The Movie követ majd. « Olvasd tovább!
Mondo Media   Film   
máj. 03. - 18:26
Pop és Cub egy verőfényes napon érkezik a Toothy éves lomtalanítás utáni kiárusítására, ahol hosszas keresgélés után az apuka egy bőrkötéses könyvre lesz figyelmes. Mikor eljött az este, Pop az újonnan vásárolt könyvből olvasott mesét csemetéjének, de sejtelme sem volt, hogy ezzel elszabadította az ősi gonoszt! « Olvasd tovább!
Rendezői epizód   Pop   Cub   Toothy   Petunia   Lumpy   Halloween   
jan. 09. - 00:04
Tudtad, hogy Petunia játék babája fiú? De akkor miért Dolly a neve?! Vagy hogy a víz pazarlás igen veszélyes? Ilyen és ehhez hasonló fontos információk birtokába juthattok a folytatásban lévő Hello Dolly rendezői verzióját megnézve! « Olvasd tovább!
Rendezői epizód   Petunia   Pop   Cub   Disco Bear   
nov. 26. - 01:24
Tudtad, hogy ha nem viszel saját széket a moziba, akkor te is egyike lehetsz a mindennapos ülőhelyes balesetnek? Vagy tudod miért nincs a vetítő a székek közé helyezve? Ezekre és számos más kérdésre kaphatsz most választ! « Olvasd tovább!
Rendezői epizód   Mime   Flippy   Lumpy   Petunia   Flaky   Cuddles   Toothy   Buddhist Monkey   
szept. 13. - 11:16
A békés és csendes kisváros utcáin sétálva Flippy összefut a bicikliző Toothy-val. Kacsintás és intés, ahogy az a régi cimboráknál illő, de... a baj bekövetkezik! A hód balesete a veterán teljes összeomlását okozza, akai elkezdi a végtelennek tűnő utcán való menekülését. « Olvasd tovább!
Flash játék   Flippy   Giggles   Cuddles   Sniffles   Mole   
júl. 10. - 00:34
Lumpy meghazudtolja önmagát: tudja, hogy mit csinál. Azaz nagyon úgy tűnik, amikor azon az elven, hogy "két (vagy több) Lumpy jobb, mint egy" nekiáll és saját klón rabszolgák gyártásába kezd. És hogy hogy tudják ezt a még rendezők is fokozni? Azt egy kis angoltudás mellett hamar megtudjátok! « Olvasd tovább!
Rendezői epizód   Lumpy   Toothy   Sniffles   Petunia   Cuddles   
máj. 10. - 10:16
A korábban már látott toronyházas tűzvészt bemutató epizód most a rendezők által igen hasznos, vagy éppen általuk annak vélt információkkal lett megfűszerezve, melyek egy kevéske angol tudás mellett is mosolyt csalnak az arcunkra « Olvasd tovább!
Rendezői epizód   Lumpy   Handy   Cuddles   Giggles   Sniffles   Mime   Pop   Cub   Toothy   Truffles   
ápr. 13. - 22:18
Az újabb kommentárok Sniffles szenvedéseit és a hangyák örökös pofátlanságait hivatottak kísérni. A véletlenszerűség és improvizálás okozta különböző humoros vagy annak szánt benyögések értelmezésének érdekében: "Angoltudás javallott!". « Olvasd tovább!
Rendezői epizód   Sniffles   
márc. 07. - 09:10
Sniffles legújabb találmánya, hogy egy TV-re csatlakoztatva magát, betekinthetünk álmaiba. De mi történik akkor, ha Lumpy, a takarító betoppan és megtalálja a televízió távirányítóját? « Olvasd tovább!
Epizód   Sniffles   Lumpy   Disco Bear   Flippy   Giggles   Petunia   
Oldal:  [1] 2 3 ... 23 24 25
HÍRKATEGÓRIÁK:
» Weboldal
» Mondo Media
» Videók
» Képek
» Képeslapok
» Játékok
JOGLI ÁLLÁSPONT:
» Szerzői jogok
» Adatvédelem
IMPRESSZUM:
» Tib (Főszerkesztő)
» Cell26 (Főszerkesztő helyettes)
T!b deSIGN