Regisztráció     Elfelejtett jelszó
okt. 29. - 11:56
Az eddigi bejelentések alapján 2015 végén, vagy 2016 elején várható a Mondo Media gondozásában megjelenő Happy Tree Friends: The Movie, melyet a Deep Space 69 és a Dick Figures: The Movie követ majd.

A készítésre szánt összeg 10 millió dollár (nem tisztázott, hogy ez 1-1 filmre, vagy összesen a háromra értendő), így vélhetően az animáció minőségére, a szereplők hangjára és zenére is kellő összeget tudnak fordítani.

Kenn Navarro Twitter-csatornáján közölte, hogy van tudomása a filmről, de egyelőre ő nincs beavatva mélyebb részletekbe.

A 2015-ös San Franciscói Anime-, Videojáték- és Rajzfilm-Gyűlés (AOD 2015) során az ott jelenlévő Warren Graff és Ken Pontac megerősítették, hogy nincsenek tervbe véve új epizódok, mert valóban tervezik egy mozifilm legyártását.

Érdekességek:

  • A Dream Job című rész óta az epizódgyártás félbeszakadt, így a Mondo többet tud foglalkozni a film elkészítésével, ezzel hasonló kimaradást okozva, mint a See You Later, Elevator című epizódot követően.

  • Nagy valószínűséggel ez lesz a legelső alkalom a Class Act című rész óta arra, hogy az összes szereplő felbukkan együtt, habár ez a feltételezés még megerősítésre szorul.

  • 2015 júliusában Kenn Navarro állítása - és legjobb tudomása - szerint a film gyártása még mindig nem kezdődött el.

Mondo Media   Film   
HÍRKATEGÓRIÁK:
» Weboldal
» Mondo Media
» Videók
» Képek
» Képeslapok
» Játékok
JOGLI ÁLLÁSPONT:
» Szerzői jogok
» Adatvédelem
IMPRESSZUM:
» Tib (Főszerkesztő)
» Cell26 (Főszerkesztő helyettes)
T!b deSIGN