Deadeye Derby - HTF Hungary
 
        Regisztráció     Elfelejtett jelszó
jan. 10. - 02:50
Üdvözlünk Pokeneyeout Táborban, ahol a vidám táborozás egykettőre vérszomjas felfordulássá válik! Csatlakozz te is, hogy versenyezhess a Deadeye Derby-n, a tábor legfőbb (legfejetlenebb) eseményén! Összesen négy különböző helyszínen játszhatsz a kedvenc HTF karaktered szerepében, szemtől-szembe lövöldözve egy valós idejű játékban, bárkivel a világ minden tájáról.
Fejleszd a csúzlidat a jobb teljesítményért, alakítsd a járművedet félelmetes méretűvé. Légy ura a helyzetnek, célozz és lőj mesterien az eddig messze legizgalmasabb HTF játékban!URALD A PÁLYÁT!
Vedd célkeresztbe ellenfeleidet, gyorsítsd fel a lövedék érkezését, fejleszd a célzóképességed, hogy veszedelmes mesterlövésszé válhass.LÉGY EGY FÉLELMETES GYILKOLÓGÉP!
A háború zsákmányait felhasználva kis járművedet alvázzal megerősítheted, motorral felgyorsíthatod és kerekekkel stabilizálhatod, de a csúzlit is halálosan pusztító fegyverré fejlesztheted.EGYEDI HELYSZÍNEK, VÁLTOZATOS JÁTÉK!
Kalandos és veszélyes út vár rád a Deadeye Derby négy különböző témájú helyszínén. Egy megtévesztő ösvénytől kezdve egy halálos sárbirkózáson át a nagy sebességű folyóig, de akár a bányavasúton száguldva is megküzdhetsz ellenfeleddel.CSATATERED MAGA A VILÁG!
Facebook-os ismerőseidet is kihívhatod párbajra, de akár vadidegen, véletlenszerű ellenfelekkel is megküzdhetsz valós idejű csatában. Teljesítsd a napi minimumot, válts ki minél több extrát, és a törekedj a hét, vagy akár minden idők legjobb játékosának címére!KEDVENC SZEREPLŐD SZEREPÉBEN JÁTSZHATSZ!
Minden karakternek megvan a maga egyéni harcászati képessége, és bármely pillanatban leszakadhat egy fej vagy kicsavarodhat egy kar. A kis csapat bármely tagjával részt vehetsz egy szélsebes ütközetben, sőt, még mozgóállomásokat is kifoghatsz, ahol még több kis kedvenceddel küzdhetsz!Mobilos játék   
HÍRKATEGÓRIÁK:
» Weboldal
» Mondo Media
» Videók
» Képek
» Képeslapok
» Játékok
JOGLI ÁLLÁSPONT:
» Szerzői jogok
» Adatvédelem
IMPRESSZUM:
» Tib (Főszerkesztő)
» Cell26 (Főszerkesztő helyettes)
T!b deSIGN