Újjászületett a HTF-Hungary - HTF Hungary
 
        Regisztráció     Elfelejtett jelszó
okt. 12. - 09:32
Sokatoknak ismerősen cseng a HTF-Hungary név és nem is alaptalanul

Egy rövid visszatekintés erejéig az újoncoknak: Weboldalunk az 2006 évben nyitotta meg kapuit és látta szeretettel a több ezres rajongótáborát. Felfelé ívelő 3 évünk alatt a számos új rajongó és regisztrált felhasználó mellett páratlan barátságok is köttettek, melyet néha apróbb tagi nézeteltérések vagy jogi hercehurca tarkított.
Mire oldalunk fénykorába ért, beköszöntöttek a CMS rendszer gyengeségét igen jól kihasználó SpamBot-ok, akik napi rendszerességgel keserítették meg a szerkesztőség életét mindaddig, amíg fel nem adtuk...

De bő 4 éves kihagyás után ismételten elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy bele ivódjunk minden unottan az iskolába vagy munkahelyre tartó ember, a számtech órán lévő diák, esetleg a félálomban a székben csücsülő irodista, és persze a gyermekük lelki fejlődéséért aggódó szülő agyába!
Mire számíthattok? Rendszerese frissülő ütős videókra, képekre és játékokra! Az, hogy a társaság milyen lesz, csak rajtatok múlik!

A tartalom folyamatosan, hetente (vagy akár naponta) több alkalommal is frissül, így bátran látogass vissza máskor is vagy kövess minket az RSS-el!

FONTOS:
A régi regisztrációk nem lettek áthozva, így mindenkinek újból kell regelnie!
Weboldal   
HÍRKATEGÓRIÁK:
» Weboldal
» Mondo Media
» Videók
» Képek
» Képeslapok
» Játékok
JOGLI ÁLLÁSPONT:
» Szerzői jogok
» Adatvédelem
IMPRESSZUM:
» Tib (Főszerkesztő)
» Cell26 (Főszerkesztő helyettes)
T!b deSIGN